En beteshunds liv

Jag var och gymmade igår med en av mina jobbarkompisar. På gymmet blir det ju att vi talar om allt mellan himmel och jord och inte nödvändigtvis det som handlar om jobbet. Min kollega har bland annat rekommenderat ett protein som jag är grymt nöjd med som jag äter som gröt innan träningen. Igår talade vi om ett annat ämne som jag inte varit så insatt i nämligen beteshundar. Alltså HERREGUD vad jag blev upprörd. Beteshundar skaffas av en enda anledning – att vara bete åt kamphundar. Vad är det egentligen för idioter som tävlar med kamphundar? De flesta beteshundar stjäls eller köps billigt genom omplaceringar. Sedan slipas deras tänder ner för att de inte ska skada kamphunden som övar. Det här är verkligen ett sjukt djurplågeri som gör mig arg. De flesta hundar som används till beteshundar är schäfrar och raser i den storleken.

En gråvit pitbull
Närbild på en schäfer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *