En stund för sig själv

När jag känner mig stressad och har mycket att göra tycker jag om att ta en paus för att bara umgås med mig själv. Det kan låta konstigt för vissa, men då jag är lite introvert kan jag samla på mig ny energi genom att lyssna på musik och bara filosofera för mig själv. Om du också är introvert, men samtidigt vill ha något att göra när du är ensam, är mitt tips att börja fotografera. Själv har jag köpt en ny väska till kameran och är därför redo för långa promenader och att fota höstens vackra ljus och färger. Under tiden lyssnar jag gärna på en poddcast eller ett bra album. Tänk så härligt det kan vara att slippa all interaktion med människor för ett tag och ge sig själv lite återhämtning från vardagen. Testa på det du också!

Vacker miljö under hösten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *