Framkallar korten efter den roligaste midsommarafton

Halloj på er alla! Hoppas att ni hade en bra midsommar?! Vi var det gamla vanliga kompisgänget med tillhörande partners och fastän vi inte ses så värst ofta nuförtiden så känns det aldrig stelt eller svårt att umgås. Visst, det pratas mycket om minnen från förr, men också om det nya som har hänt sedan senaste gången vi sågs. Självklart dukades det fram ordentligt med god midsommarmat och skönt nog hade vi även tur med vädret. Nubbarna slank ner enligt tradition och det glada sällskapet ledde till en massa roliga skratt och upptåg. Någonstans i midsommarnatten lovade jag alla att jag ska printa ut mina bästa bilder från kvällen och skicka ut till dem, som ett fint minne. Så idag när jag satt här och skulle ta tag i det, så visade det sig att det var dåligt med färg i skrivaren! Jag slängde precis iväg en beställning på nordicink.se, och får helt enkelt vänta ett tag innan jag kan skriva ut alla fina bilder.

Snart är bilderna klara!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *