Handla utan att lämna hemmet

Ibland är det så väldigt skönt att kunna handla det man behöver hemifrån. Jag är ju inte någon folkskygg person direkt men jag har stort behov av att få vara själv och tänka ifred ibland. Sedan är jag inte heller jätteintresserad av att trängas med folk, stå och vänta på min tur i flera olika köer eller bli distraherad av en massa andra varor i stora affärer eller gallerior. När jag ska få något gjort vill jag kunna göra det fort och fokuserat. Och det tycker jag är mycket enklare att göra framför datorn, där jag även kan läsa på lite mer om de olika produkterna ifred. Idag har jag handlat nya jeans online samt beställt både hygienartiklar och ny belysning till bilen. På mindre än en timme. Om jag hade gjort detta offline hade jag behövt åka in till centrum för jeansen och hygienartiklarna och sedan till ett större köpcentrum utanför stan för att handla belysningen. Det hade tagit mig minst tre timmar, kanske till och med mer. Nu fick jag tid över till annat istället, mycket praktiskt!

Hand på tangentbord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *