Hur långt bort måste resan ta mig?

Suget efter en skön resa har vuxit sig allt starkare inom mig under ganska lång tid nu. Faktum är att det blivit så starkt att jag tagit beslutet, om tre veckor ska jag ge mig av! Problemet är bara att jag inte ännu vet var jag ska åka. Inte för att jag är så värst noga med sådana saker. Jag brukar trivas var jag än hamnar, så länge destinationen uppfyller vissa grundläggande krav. För den här resan finns det bara ett sådant krav: det måste vara varmare än hemma. Betydligt varmare. Det som hindrar mitt slutliga beslut om destinationen är den ekonomiska frågan. Jag tvekar inför att spendera alltför mycket pengar på den här resan. Jag har nämligen hittat en soffa hos Confidentliving, som nu tävlar med resan om vad som finns på sparkontot. Så frågan är med andra ord hur långt jag måste resa? Just nu lutar det mot att jag reser så kort som möjligt, för att göra äventyret så billigt som möjligt.

En person håller upp en liten jordglob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *