Kan alla göra en hårtransplantation?

Jag går i tankarna på att göra en hårtransplantation men är lite osäker om det fungerar på mig. Till saken hör att det är hela håret som börjar att bli glest och inte bara flikar eller en munkfläck. Jag har hört att det gäller att vissa hårsäckar är av bra kvalité för att det ska fungera. Jag var inne på sidan hårtransplantation.nu och där finns det flera olika tekniker listade så jag tänkte att det kanske fungerar ändå. De nämner bland annat FUT, FUE och DHI men jag vet inte skillnaden mellan teknikerna. Så har jag tur finns det idag en teknik som fungerar på oss som är på väg att bli skallig över hela hjässan utan att ha tjockt hår på andra ställen. Jag ska såklart ringa och fråga på någon klinik också för jag tycket det är viktigt att vända sig till dem med med störst kunskap men vill ändå vara lite insatt så jag inte sitter som en fågelholk vid konsultationen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *