Kungen i baren får vänta


Detta är nog den låt som beskriver mig allra bäst. Hahaha. Idag kom lönen men den är nästan helt slut redan. Jag stod nämligen inte ut att vara helt pank efter nyår så jag kontaktade Monetti, ni kan läsa om dem här. Så jag betalade tillbaka dem med denna lön och får leva lite knapert i februari. Det är ju ändå inte så mycket som händer i februari. Värre att vara utan pengar under julledigheten om ni frågar mig.

Ska streama lite filmer och serier att se på under månaden så att jag verkligen håller mig hemma. Såg att HBO Nordic har en ny fantasyserie. The shannara chronicles. Har hört många säga att böckerna är suveräna. Jag har så klart inga förväntningar att det är något som kommer att leva upp till Game of Thrones men bara den är tillräckligt bra så jag håller mig borta från att spendera pengar är jag nöjd.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *