Lära känna sig själv

Jag är ju en person som tycker om att utvecklas på ett inre och djupare plan och ett sätt att göra det är genom samtal med andra. I sådana samtal kan man spegla sig själv i en annan person vilket kan ge en annan syn på sig själv, sitt sätt att tänka, agera och fatta beslut. Jag har anmält mig till en kurs som heter “Självutveckling i grupp” och har en psykodynamisk inriktning, kursen kostade en slant men jag ser det som en investering i inre harmoni och välmående. Kursledaren är från Nederländerna och betalningen går då till utlandet, jag är ibland lite skeptisk och orolig att det ska bli problem med utlandsbetalningar men så här löser man det bekymret. En vän till mig ville också gå kursen men jag tror att det bästa sättet att få ut mesta möjliga av den är att göra det själv, att i mötet med främlingar utan förutfattade meningar visa upp sitt jag. Efter kursen kommer jag försöka att planera in en helg där jag är själv, för att landa i det jag lärt mig.

Staplade stenar med hav i bakgrunden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *