Luftkonditionering hemma

Wow, vilket härligt sommarväder det var i helgen. Det sa pang och det blev högsommar. Det har väl aldrig hänt tidigare att det gått att sitta ute klockan åtta på morgonen på balkongen, så pass tidigt i maj? Nu menar jag utan att frysa!
fff
Jag har min lägenhet i söderläge och det blir olidligt varmt varje sommar. Persiennerna är neddragna men det blir ändå bastu! När det är högsommar kan jag ha över 30 grader inne. Så redan nu blev jag påmind om att jag verkligen måste investera i en luftkonditionering. Inte bara för min skulle, utan för mina bekantas bästa. Jag blir alltid på så dåligt humör när jag sover dåligt. Vem kan sova när det är så varmt? Inte jag åtminstone.

Angående luftkonditioneringen så har jag kikat på vuab.se och det var billigare än vad jag trodde. Jag lever väl kvar i tiden när det var lyx att ha luftkonditioneringe i hemmet. De är Toshiba de säljer så det är ett bra märke dessutom. Det finns såklart i olika prisklasser beroende på hur många kvadratmeter som ska kylas ner. Nu har jag en tvåa så jag behöver inte värstingmodellen. Det finns mindre modeller som kostar kring 4000 spänn och det är det ju lätt värt. Ett tips för alla er som också tycker det är jobbigt med olidligt varma hus och lägenheter.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *