Människans bästa vän

huhu
Alltså på riktigt, hur är det möjligt att älska en hund så mycket? Jag får hejda mig för att inte fylla Facebook, Instagram och bloggen med enbart hundbilder. Min iPhone har fullt minne och jag måste rensa den. Ska flytta över bilderna till Dropbox. Jag är lite sur att jag ännu inte har gjort det om jag skulle tappa telefonen. Min hund är fem år nu och jag har bilder sedan jag var och tittade på honom för första gången hos uppfödaren.

Vi har nästan alltid haft hund hemma när jag växte upp. Undantaget för tre år. Jag spenderar alldeles för mycket pengar på hunden. Jag har gått flera kurser fast det anser jag vara nyttigt. Samma sak med hundutställningar. Det är bara positivt att veta vad vi måste jobba med. Dessutom tycker både hunden och jag att det är skoj. Idag finns det så mycket roliga hundprylar. Denna månad blev det ännu en ny aktivitetssak till hunden från Olivers Petfood. Ni som har hund får inte missa den sidan. De säljer hundfoder, hundgodis och hundleksaker.

Jag har handlat från dem flera år så jag kan rekommendera dem! Jag är faktiskt även prenumerant hos dem. Jag prenumererar på hundmat. Varje månad får jag hem en påse med hundfoder. Det passar verkligen en virrhjärna som mig. Inte för att hunden skulle svälta ihjäl om jag inte var prenumerant men han skulle nog vara besviken några dagar då han inte får sitt favoritfoder. Vi kör på det ekologiska hundfodret. Tycker att det är viktigt att veta vad jag ger till hunden. Det är min bästa vän och framför allt en i familjen!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *