Power Big Meet 2016

Vilken helg jag har haft. Känns nästan som jag fortfarande är bakfull. Jag har för första gången varit till Västerås under helgen då det är Power Big meet! Vilken folkfest det är. Okej, jag ska erkänna att jag mest trodde det var fulla bönder där. Det fick jag ju äta upp med råge. Det var hur trevligt som helst och verkligen en helt underbar stämninge. Festyra är väl det ord som bäst förklarar stämningen.
vvvh
Det var alltså en helg med mycket fest och tjusiga bilar. För oj oj oj vilka bilar vi har i Sverige! Har aldrig sett på maken tidigare. Jag är särskilt förtjust i de gamla amerikanarna. Fick ju en väldigt stark lust att äga en amerikanare eller bygga en bil. Fast jag känner mig själv allt för väl. Jag kommer att gå ut hårt i projektet men det kommer typ aldrig att bli slutfört. Fast däcken ska bytas åtminstone och sedan blir det nog några snygga navkapslar också.

Jag insåg för första gången hur viktigt det är med däck och fälgar för utseendet på en bil. Snygga däck ger verkligen hela bilen en ansiktslyftning. Så det få bli mitt projekt i sommar. För mig räcker det med det. Dessutom påverkar ju nya däck inte bara utseendet utan ger ju även en skönare biltur.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *