Tid för reflektion

Den här våren har det funnits extra tid över för att reflektera över tillvaron. Till och med jag som är en introvert person och trivs med att vara själv tycker att detta har varit en knepig tid. Just nu jobbar jag hemifrån hela tiden och träffar inte mina kollegor. Alla andra sociala aktiviteter har också ställts in. Jag har funderat över vad jag ska göra med all extra tid och hur jag ska hålla mig sysselsatt. Eftersom jag gillar filosofi och psykologi så vill jag gärna göra ett projekt där jag kan fördjupa mig i mina intressen. Har bestämt mig för att börja skriva på en bok. Kanske att jag en dag kan få ge ut en bok med mina tankar och reflektion. Jag vet att det mest praktiska är att skriva på datorn men jag är lite old fashion och jag gillar verkligen rollerballpennor! Inget trumfar känslan av att skriva i en vacker skrivbok med en riktigt bra penna.

Väska med block, penna och mobil
Byster av gamla filosofer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *